Centrala Sundbyberg

Tulegatan 29B, Vån 4

Ny & totalrenoverad 1,5a högt upp med balkong i bästa sydvästläge!

SÅLD

Ny & totalrenoverad 1,5a högt upp med balkong i bästa sydvästläge!

Totalrenoverad 1,5a med balkong i sydväst och träffsäkra materialval i hög standard! Välkommen till denna nyrenoverade 30-talspärla på centrala och attraktiva Tulegatan i Sundbyberg. Med väldisponerad planlösning, genomgående stilrena materialval och goda sociala ytor skapas en miljö att leva och trivas i. En lägenhet med högt i tak, stora generösa fönsterpartier med djupa fönsternischer och härligt flöde av ljus och med endast 5 minuter promenad till T-banan. Topprenoverat kök, stilfullt helkaklat badrum, furutiljor, bra förvaring och högt upp i huset. Passar för såväl singeln som paret. Det är dags att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller visning!

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, på attraktiv adress med närhet till kommunikationer, Tuletorget, Lötsjön & Råstasjön, matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Bostadens läge gör att man enkelt kan ta del av allt som både Sundbyberg och Solna erbjuder. En frisk promenad från bostaden via sjöarna finner man Skandinaviens största galleria Mall of Scandinavia. Bostaden måste ses! Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.