Lilla Alby

Humblegatan 29B

Hörnlägenhet högt upp i huset med väl tilltagen balkong mot grönområden!

Hörnlägenhet högt upp i huset med väl tilltagen balkong mot grönområden!

Attraktiv och välplanerad 3:a centralt i Sundbyberg! Här får ni en underbar och genomgående bostad med tilltaget kök med utrymme för matplats, stora generösa fönsterpartier samt stor balkong i attraktivt och lummigt läge mot grönområden. Hall med gott om förvaring, badrum med badkar samt tvättmaskin, mindre sovrum perfekt som barnrum/gästrum/kontor, väl tilltaget kök, sovrum med utrymme för dubbelsäng samt välplanerat vardagsrum med direkt utgång till den underbara balkongen. Lägenheten är välbehållen i gott skick med standard från byggåret. Närhet till Bällsta Strand, Tuvanparken, Signalfabriken samt alla tänkbara kommunikationer inom fem minuters avstånd.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 70 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 4 009 kr inkl värme, VA samt basutbud Kabel-TV
  • Förening: Brf Apoteket 22
  • Byggnadsår: 1996
  • Område: Lilla Alby, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg. Den växte fram som förstadsbebyggelse längs Västeråsbanan och blev den 19 juli 1907 municipalsamhälle i Solna socken. 1943 upplöstes municipalsamhället i samband med att Solna blev stad. Stadsdelen överfördes till Sundbyberg 1949. Lilla Alby är numera sammansatt med den centrala delen av Sundbyberg. Här bor du i lugnt läge utan störande trafik. Hela området är under stor expansion med bl.a. nya Signalfabriken med butiker, hotell och restauranger samt även promenadstråk ner mot Bällstaån och längs hela Ulvsundasjön.

TUVANPARKEN/STRANDTORGET
I området ligger trevliga Tuvanparken. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar mötesplats för alla åldrar.
Strandtorget kommer att bli en förlängning av Tuvanparken och ska präglas av både aktivitet och vila. Det planeras bland annat en gångbro över till Bromma. Detta kommer att öka närheten till staden och bli en trevlig knutpunkt mellan Bromma med dess Bromma blocks och flygplats, för dem som tar sig mot Sundbyberg centrum för dess småstadskänsla och för dem som vill nyttja strandpromenad mot Stockholm city.

MARABOUPARKEN
I närheten av Lilla Alby ligger även Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Ett nytt tillskott till de kommunikationerna är flygbussarna som går från Landsvägen samt att du tar dig till Odenplan på 5 minuter med pendeltåget.

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 960:-/4 mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.