Ågatan 20 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 20

3:a på attraktiva Ågatan med stor balkong och otrolig utsikt över Bällstaån!

Såld

3:a på attraktiva Ågatan med stor balkong och otrolig utsikt över Bällstaån!

Varmt välkommen till Ågatan 20! En fantastisk 3:a belägen vid Bällstaån som ger dig alltifrån vackra vyer till högkvalitativa egenskaper. Inte nog med att utsikten, läget och grannskapet skapar en härlig miljö, här har du dessutom ett hem som erbjuder samtliga bekvämligheter!

Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en mycket välplanerad gavel 3:a på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod oh handdukstork. Från den väl tilltagna balkongen har man trevlig utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

6 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.