Såld lägenhet på Johan Tillanders väg 39 i Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Johan Tillanders väg 39

Välplanerad 3rok med balkong utan insyn, högt upp i huset

Såld

Välplanerad 3rok med balkong utan insyn, högt upp i huset

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade trerummare, belägen i populära Ängby Park!
Här möts du av en öppen planlösning med generösa sällskapsytor, rymlig balkong, två välplanerade sovrum och smakfulla färg- och materialval. Köket och vardagsrummet förenas i en social yta med stora fönsterpartier och utgång till en underbar balkong. Det stilrena köket är fullt utrustat och erbjuder gott om arbetsytor. Badrummet är helkaklat med alla moderna bekvämligheter så som komfortvärme på golv och handdukstork. Förvaringen är genomgående god med både klädkammare i bostaden och ett separat tillhörande vindsförråd.

Detta populära område är omgivet av grönska och erbjuder närhet till Mälarens vatten, vackra promenadstråk och naturreservaten Grimsta och Judarskogen. Med sina lugna, lummiga omgivningar är det en perfekt plats för avkoppling, motion och friluftsliv. Här finns även goda kommunikationer till centrala Stockholm och ett brett utbud av skolor, förskolor och närservice.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Zaga Lisse

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Förening

Övriga bilder