Såld lägenhet på Gubbkärrsvägen 29G 1tr i Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29G 1tr

Påkostad 1:a med vackra detaljer i mysiga Nockebyhov med närhet till Mälaren!

Såld

Påkostad 1:a med vackra detaljer i mysiga Nockebyhov med närhet till Mälaren!

Perfekt första lägenhet eller övernattningsbostad med exklusivt platsbyggt Nisseby Kök och en rejäl nylagd fiskbensparkett! Detta boende är något utöver det vanliga med påkostade val och flertalet möjligheter!
Bostaden har ett mycket vackert burspråk mot grönska och påkostade val vilket gör att bostaden är i mycket fint skick! Här erbjuds ett mycket smakfullt kök från Nisseby Kök samt ett helt renoverat och stambytt badrum som har förberett för tvättmaskin.

Föreningen består av ett stort hus med 155 bostäder varav 26 hyresrätter (dold tillgång) har en härlig stämning med trädgårdsgrupp, grillplats m.m. Föreningen har även två fräscha tvättstugor, två stycken barnvagnsförråd, tre stycken cykelförråd, bibliotek och gym. Föreningen har även installerat bergvärme.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. Busshållplats finns En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna mysiga 1:a i lugna Nockebyhov!

Med vänliga hälsningar Noomi Unéus, Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

1 730 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.