Såld lägenhet på Beckomberga Allé 20 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 20

Högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge - sällan till salu!

Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge - sällan till salu!

Äntligen är en av Beckombergas bästa treor till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Perfekt planerad, högst upp i huset, balkong i väst samt en magnifik utsikt genom stora fönsterpartier som ger ljus hela dagen. Här bor ni ljust, harmoniskt och insynsskyddat.

Planeringen är genomtänkt och smart med två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda, ett stort vardagsrum i öppen planlösning till köket, stilrent och rymligt badrum samt en stor inglasad balkong med sol från lunch till sen kväll. Gott om förvaringsmöjligheter genom en stor klädkammare samt ett separat vindsförråd.

Trevlig förening med källsorteringsrum, barnvagnsförråd och cykelrum. Föreningen har även tillgängliga parkeringsplatser att hyra!

Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.

På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.

Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Visa mer
Slutpris

3 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.