Såld lägenhet på Krakel Spektakels Gata 2, 3 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Krakel Spektakels Gata 2, 3 tr.

Yteffektiv tvåa med högt läge och balkong!

Såld

Yteffektiv tvåa med högt läge och balkong!

Nu saluförs denna perfekt planerade 2:a med härlig balkong som är belägen i rakt västläge! Här kan ni njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll vilket gör läget svårslaget.

Lägenheten ligger mellan barnvänliga Annedal och Sundbybergs stadspuls och har en genomgående sober färgsättning och enhetliga materialval vilket både skapar en stilsäker och hemtrevlig känsla. Varje kvadratcentimeter optimeras i denna lägenhet! På 52 kvm erbjuds ett socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett separat sovrum med generös garderobsförvaring och ett helkaklat badrum med där både tvättmaskin-och torktumlare finns placerade. I lägenheten finns en klädkammare / förråd vilket gör förvaringsmöjligheterna extra optimala.

Brf Åparken har en låg skuldsättning (6706 kr/kvm BOA) i förhållande till grannföreningarna och en stark kassa på ca 3 000 000 kr. Som boende på Krakel Spektakels gata 2 har ni ett lugnt läge intill Bällstaån med dess mysiga promenad-och joggingstråk. En kort promenad bort ligger Marabouparken och Sundbyberg C med ett gediget utbud av butiker, restauranger, gym, mataffärer, närservice och gym. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar.

I kvarteret ligger lekfulla Annedalsparken, MGL Sushi, Direkten närbutik, Jannis café och en bra hundrastgård i Lönnebergaparken. Vid Mariehällstorget som ligger 5 minuter bort finner ni bl.a. en välsorterad ICA butik, Brödernas, Miss Goa och en busshållplats som gör det enkelt att åka vidare med buss 113 till Sundbyberg eller 112 till Alvik. Det är även gångavstånd till Bromma Blocks och Bromma flygplats. För den som vill ta Flygbussarna till Arlanda så avgår dessa också uppe vid torget.

Sammanfattningsvis ett yteffektivt boende med närhet till allt man behöver.

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.