Såld lägenhet på Fältmarskalksvägen 28A i Bromma / Ulvsunda
Bromma / Ulvsunda

Fältmarskalksvägen 28A

Optimalt planerad 2rok med nyrenoverat kök och nära till kommunikation!

Såld

Optimalt planerad 2rok med nyrenoverat kök och nära till kommunikation!

- Nyrenoverat kök (2023)!
- Välplanerade planlösning!
- Mängder av förvaring!
- Stambytt kök 2019/2020!
- Stambytt badrum 2010!
- 2 hyresrätter i föreningen!
- 550 meter till tunnelbana!

Nu ges möjligheten att förvärva denna fräscha och optimalt planerade tvåa i unikt 10-tals hus!

Här möts charmigt 10-tal med moderna materialval i topprenoverat kök (2023), helt ommålad lägenhet och ett stambytt badrum (2010). En lägenheten att flytta in i direkt! Renoverat snyggt och påkostat kök från 2023 med en mycket hemtrevlig känsla. Köket är utrustat med diskmaskin, diskho, induktionsspis, kyl/frys, rymliga arbetsytor, ugn och egen vinkyl. Generösa sällskapsytor i vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti! Genomgående goda förvaringsmöjligheter genom dubbla klädkammare, platsbyggd garderob i sovrum samt ett tillhörande källarförråd. Sovrummet är yteffektivt planerat och ger plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring.

Brf Fornminnet är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades 2006. Föreningen har ett flertal gemensamma utrymmen såsom ett lätt tillgänglig tvättstuga i källare, miljöstuga och barnvagns/cykelbod för sina medlemmar. Föreningen består av 23 bostadsrättslägenheter, 2 hyresrätter vilket ger goda intäkter till föreningen och anses som dolda tillgångar.

Här bor du i ett lugnt villaområde med nära till kommunikation. Från bostaden är det endast 400 meter till Ulvsunda Slotts busshållplats (buss 112) och endast 550 meter till Stora Mossens tunnelbana. Via tunnelbanan så är du i city på endast 15 minuter. Ulvsunda är ett område som erbjuder en hög livskvalitet med närhet till både natur och stad. Här finns fina promenad- och cykelstråk längs med Mälaren och Ulvsundasjön samt ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med både bussar och tunnelbana inom gångavstånd.

Om du är ute efter en unik och karakteristisk bostad som kombinerar det gamla med det nya, tveka inte att kontakta mig för visning!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.