Såld lägenhet på Beckomberga ängsväg 6 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 6

Stilren trea med stor inglasad balkong i söderläge

Såld

Stilren trea med stor inglasad balkong i söderläge

Accepterat pris! - Varmt välkomna till denna fantastiskt trevliga 3,5 rok om 72 kvm! Här erbjuds en genomgående hög materialstandard, ett härligt ljusinsläpp samt stora panoramafönster. Njut av många mysiga stunder på bostadens fantastiska balkong om ca 14 kvm i underbart söderläge. Trevlig och solid förening med p-platser tillgängliga och härlig innergård. Nära till grönområden, kommunikationer och matbutik.

Bostaden har genomgående ljusa väggar samt ett fint parkettgolv. Stora fönster och 3 (!) utgångar till balkongen skänker hela lägenheten ett härligt ljus och får den att kännas luftig. Modernt och stilsäkert kök med rostfria vitvaror samt ett helkaklat badrum med hög standard. Hela fastigheten innehar god ljudisolering vilket ger er lugn och ro och samtliga fönster i lägenheten är energiglas vilket ger en behaglig temperatur när solen ligger på. Rummet med glasväggar passar perfekt att nyttja som extrarum eller kontor, men vill man ta ner dessa väggar är även det möjligt.

Kompromisslöst boende i trevliga Brf Lindarnas Park som har god ekonomi och direkt tillgång till p-platser. Beckomberga är ett område som vuxit fram det senaste åren och nu verkligen satt sig på kartan. Området präglas av sin lugna puls med närhet till många grönområden, samtidigt som det endast är 5 minuters bussfärd bort från Brommaplan med all tänkbar service och kommunikationer. Därifrån tar ni er vidare till Stockholm C på ca 15 minuter. I området ligger även flera skolor & förskolor, populära restauranger & caféer samt matbutiker.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning.

Visa mer
Slutpris

3 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.