Såld lägenhet på Mariehällsvägen 30F i Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Mariehällsvägen 30F

Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna helt nyproducerade 2:a!

Såld

Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna helt nyproducerade 2:a!

Nu ges chansen att bli först att flytta in i denna helt nyproducerade 2:a med skandinavisk design. Hela lägenheten genomsyras av trendiga materialval och eleganta färgskalor från den urbana världen. Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör denna planlösning svårslagen! På 43 kvm erbjuds generösa sällskapsytor med ett kvalitetskök från Vedum med fullt utrustad maskinpark signerad Electrolux. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och det eftertraktade gavelläget med fönster i två väderstreck skapar ett trivsamt ljusinsläpp som ger en luftig känsla.

Sovrummet är väl tilltaget och har två stora fönsterpartier som vetter ut mot Alpvägen / Mariehällsvägen. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet och gott om plats till förvaring av kläder. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch och kombimaskin. Till bostaden hör dessutom ett lägenhetförråd i källaren.

Här bor du i Mariehäll som tillhör Bromma och Stockholms kommun, även om det är bara några hundra meter till Sundbybergs centrum. Där finns storstadsmiljö i det lilla formatet. Och i förlängningen gamla Sundbybergs centrum (850 meter från bostaden) med genuin småstadsmiljö, restauranger och butiker.

Från Sundbybergs station kan du ta dig vidare med både t-bana, tvärbana och buss. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort! På bekvämt gångavstånd ligger Marabouparken, Sundbybergs båtklubb, Bromma Blocks och flygplatsen.

Brf Nivå är en stor bostadsrättsförening som äger marken. I huset finns garage, cykelrum, barnvagnsrum, gemensam gårdsyta och två gemensamma terrasser. Missa inte denna sällsynta chans att förvärva en riktig fullpoängare till drömbostad!

Visa mer
Slutpris

2 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.