Såld lägenhet på Mariehällstorget 7, 2 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Mariehällstorget 7, 2 tr.

Perfekt 2:a vid Mariehällstorget med balkong i sydväst!

Såld

Perfekt 2:a vid Mariehällstorget med balkong i sydväst!

- Låg avgift
- Balkong i sydväst
- Attraktivt läge nära allt
- 100 m till busshållplats, gym & ICA

Nu saluförs denna perfekt planerade 2:a med balkong i bästa sydvästläge! På balkongen kan njuta av solen från tidig förmiddag till kväll. Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör planlösningen svårslagen! På 65 kvm erbjuds generösa sällskapsytor tack vare en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett väl tilltaget sovrum med minimal insyn och ett helkaklat badrum inrett med wc, dusch och praktisk tvättavdelning. I lägenheten finns flertalet skjutdörrsgarderober.

Brf Portalen är en mycket välskött förening med stark kassa, stora lokalintäkter, fin amorteringshistorik och områdets lägsta månadsavgifter. Föreningen erbjuder sina medlemmar en mysig innergård som är inhängnad genom grindar för att öka tryggheten för de boende, varmgarage med laddstolpar samt barnvagns-och cykelförråd i källarplan. För den som önskar att hyra extraförråd finns möjligheten att göra detta till en förmånlig månadskostnad!

Här bor du i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till Bromma Blocks och centrala Sundbyberg. Längsmed Bällstaån finns vackra promenad-och joggingstråk, i Annedalsparken finns plaskdamm/skridskobana, lekplats och skogsområde och i Lönnebergaparken finner ni en hundrastgård. Området är utrustat med flera förskolor, Mariehällsskolan för barn i årskurs 1-6 och flertalet gym och restauranger vilket gör vardagen oerhört bekväm! Vid årsskiftet öppnar tvärbanan med en hållplats som ger boende i Annedal ännu bättre tillgänglighet till vidarekommunikation ut mot Kista, till flygplatsen, stormarknaden och vidare in mot stan. Missa inte chansen att förvärva ett drömboende med ett toppenläge!

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Miranda Zini

Mäklarkoordinator

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.