Såld lägenhet på Galonvägen 9 2tr i Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Galonvägen 9 2tr

Underbar tvåa med balkong i perfekt läge, i stabil förening och endast 400m till tunnelbanan!

Såld

Underbar tvåa med balkong i perfekt läge, i stabil förening och endast 400m till tunnelbanan!

Ljus och fräsch tvåa högt upp i huset med en optimal planlösning. Bostaden är belägen i ett lugnt läge och balkong i perfekt söderläge mot innergården. Bra avgift i den mycket stabila och stora föreningen Brf Brickbandet.
Lägenheten har ett stort sovrum, vardagsrum, ett rymligt kök samt fönster i två väderstreck. Köket är stilfullt renoverat och erbjuder kyl/frys, glaskeramikhäll, fläkt, vita köksluckor och stor yta med plats för matbord för 4-6 personer. Mellan köket och sovrummet finner ni en klädkammare som rymmer mycket förvaring. I ostört läge finns sovrummet som har gott om plats för en stor dubbelsäng. Badrummet har vita kakelplattor på väggarna, klinker på golvet, och spotlights i taket. Från vardagsrummet finner ni utgången till den härliga balkongen som har sol redan från förmiddagen ända till kvällen. Balkongen som ligger högt upp i huset erbjuder lummig utsikt mot innergård och har trätrall på golvet vilket skapar en ombonad känsla.

Föreningen Brickbandet är en utav Brommas största med 559 bostäder, har funnits sedan 1946 och har en mycket stabil ekonomi med otroligt låg skuldsättning på endast 2344kr/kvm.
Huset där denna bostad är belägen har bytt köksstammarna hösten 2018. Tak och fasad renoverades våren 2020. Inga stora renoveringar är planerade i närtid i detta hus. Avgiften är reglerad vid årsskiftet.

Bara en kort promenad från lägenheten finner ni två tunnelbanestationer (Abrahamsberg och Brommaplan) där det finns närservice i form av bland annat matbutiker, bageri och gym.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarns Naturreservat och Lillsjön. Invid Lillsjön som är belägen med några hundra meters avstånd från bostaden finns även ett fräscht utegym intill de ttrevliga joggingspåret runt sjön.

Visa mer
Slutpris

2 940 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.