Såld lägenhet på Söderberga Allé 19 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Söderberga Allé 19

Optimalt planerad tvåa med insynsskyddad balkong!

Såld

Optimalt planerad tvåa med insynsskyddad balkong!

- Stor balkong mot grönska!
- Öppen planlösning!
- Föreningen har garage- och parkeringsplatser!

Möjlighet att skapa din egen dröm tvåa! Tillfälle att förvärva en yteffektiv och insynsskyddad 2:a med stor balkong! Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett trivsamt ljusflöde genom samtliga rum. Från vardagsrummet når du bostadens insynsskyddad balkong i norr som vetter mot grönskan. Separat sovrum med fönster i svalt läge och plats för mängder förvaring.

Brf Söderberga Allé är en stabil och äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör flertal gemensamma utrymmen, ett barnvagnsrum, cykelförråd, 2 st tvättstuga (utrustade med totalt 8 tvättmaskiner och det är väldigt lätt att få tid) , bastu samt en hyrbar övernattningslägenhet. Föreningen har även 51 parkeringsplatser (varav 6 stycken med laddstolpe) utan kötid samt 50 garageplatser (6 stycken med laddstolpe).

Bara ett stenkast bort ligger lummiga Klockhusparken, där du kan ha picknick på sommaren eller bara njuta av den underbara omgivningen. Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en ICA-butik. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt kort gångavstånd till gröna linjens tunnelbana. Det är även kort avstånd till Vällingby centrum och ca 7-10 minuter bort med bil finner ni Bromma Blocks som erbjuder allt tänkbart gällande shopping och service. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.