Såld lägenhet på Follingbogatan 26 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 26

Svårslagen 3rok med fantastisk uteplats mot vackra Klockhusparken

Såld

Svårslagen 3rok med fantastisk uteplats mot vackra Klockhusparken

På eftertraktat läge i vacker fastighet från 1930-talet ligger denna mycket väldisponerade tvåa med stor balkong i soligt läge! Här möts tidstypsiska detaljer från byggåret såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer i en snygg kombination med moderna materialval. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning på väggarna, ekparkett i hela bostaden, och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil, helt utan insyn!

Elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar! På sommaren öppnas de vackra dubbeldörrarna upp mot balkongen som blir en förlängning av lägenheten och en oas utan dess like. Balkongen kan möbleras med utemöbler, grill och växter. Söderläget ger sol från tidig morgon till kväll, bättre än såhär blir det helt enkelt inte! Lägenheten har ett stort och rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning, samt genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt ett separat vindsförråd.

Direkt utanför entrén har ni lummiga Klockhusparken med flera grillplatser!

Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.
På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.
Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

4 425 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.