Såld lägenhet på Sulitelmavägen 16 i Bromma / Traneberg
Bromma / Traneberg

Sulitelmavägen 16

Fantastisk 3:a med öppen spis & solig balkong i väst!

Såld

Fantastisk 3:a med öppen spis & solig balkong i väst!

- Gavelläge!
- Öppen spis!
- Balkong I väst!
- Fiskbensparkett!
- Stambytt 2018!
- Nära till alviks torg och t-bana!

En fantastisk lägenhet med allt man kan önska! I vardagsrummet, som har ett välbevarat fiskbenssparkett i original, finner ni öppen spis och balkong i väst, vilka är bara några av bostadens guldkorn. Två separata sovrum, ett renoverat kök med allt nödvändigt i en halvöppen planlösning och mycket naturligt ljusinsläpp tack vare bostadens gavelläge och fönster i tre väderstreck samt den generösa takhöjden på ca 2,70 meter. Badrummet är stambytt sedan 2018. Det finns gott om förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande förråd på källarplan.

Brf Hundshögen 3 är en stabil och äkta bostadsrättsförening! Här har stora och påkostade renoveringar genomförts, såsom bland annat ett stambyte 2018 samt balkong, fönster- och fasadrenovering 2020. I källaren finner ni tvättstugan utrustad med nya maskiner från 2023 samt lägenhetens källarförråd.

Här bor du med kort gångavstånd till skola, förskola och Alviks torg, som bland annat erbjuder mataffär, gym samt tunnelbana, tvärbanestation och bussförbindelser. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C på ca 12 minuter. Tvärbanan tar er till Essingeöarna, vidare till södra närförorterna såsom Liljeholmen, Gullmarsplan och Nacka och åt andra hållet når ni de norra närorterna såsom Solna och Sundbyberg, samt Bromma Blocks och Bromma flygplats. Traneberg är känt för sin mysiga natur med skogspartier, promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtklubb.

Missa inte denna fantastiska bostad, kontakta mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.