Såld lägenhet på Sareksvägen 1 i Bromma / Traneberg
Bromma / Traneberg

Sareksvägen 1

Optimalt planerad gaveltrea med öppen spis och stor balkong i söderläge!

Såld

Optimalt planerad gaveltrea med öppen spis och stor balkong i söderläge!

- Skuldfri förening - Nyrenoverad 3:a - Balkong i söderläge - Fungerande öppen spis - Gavelläge -

Äntligen saluförs denna välplanerade trea om 70 kvadratmeter i en av Tranebergs mest välskötta föreningar, där det sällan finns något till salu. Här erbjuds ett eftertraktat läge på gaveln med fönster i tre väderstreck, vilket bjuder in stora mängder naturligt dagsljus i bostaden och tillsammans med en takhöjd på 2,70 meter skapas en imponerande känsla av rymd i bostaden. Längs fasaden i lägenhetens söderläge sträcker sig den stora balkongen om ca 10 kvm, där ni kan njuta av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

I den öppna planlösningen smälter kök, matplats och vardagsrum samman till en generös social yta. I vardagsrummets finns en vacker öppen spis bevarad som är fullt fungerande. Lägenheten erbjuder två väldisponerade sovrum med platsbyggd klädförvaring, ett helkaklat badrum och en yteffektiv hall med golv i vackert terazzo klinkers. Stora delar av bostaden täcks av ett fiskbensmönstrat parkettgolv i original som ger bostaden en känsla av traditionell elegans. Lägenheten är utrustad med smart belysning från Plejd vilket gör att alla taklampor kan styras direkt från telefonen. Du får även tillgång till ett stort vindsförråd.

Bostaden tillhör Brf Snasahögarna som är en helt skuldfri förening och har en stor kassa på ca 3 000 000 kr vilket är väldigt sällsynt i området. Föreningens goda ekonomi märks även på bostadens låga avgift - som är bland de lägsta i hela Traneberg (435 kr/kvm). Fastigheten är välskött och det finns i dagsläget inga större planerade underhåll. Det finns även 12 parkeringsplatser (399 kr/mån), 7 garage (1 087 kr/mån) samt ett cykelförråd för den som vill nyttja. 1000 mbits/s fiber ingår i avgiften.

Här bor du med kort gångavstånd till skola, dagis och Alviks torg som bland annat erbjuder mataffär, gym samt tunnelbana och tvärbanestation. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C, och tvärbanan tar er till Essingeöarna och södra närförorterna. Traneberg är känd för sin mysiga natur med skogspartier, promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtklubb.

Missa inte denna fantastiska bostad!

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.