Såld lägenhet på Drottningholmsvägen 374 i Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Drottningholmsvägen 374

Optimalt planerad 2:a med södervänd balkong i en mycket stabil förening!

Såld

Optimalt planerad 2:a med södervänd balkong i en mycket stabil förening!

- Balkong i söderläge!
- Välplanerade kvadratmeter!
- Låg belåning på 2 344 kr/kvm!
- 500 meter till t-bana och kommunikation!

En otrolig tvårummare med allt man kan önska. Balkong i söderläge med sol från morgon till kväll, generösa sällskapsytor, mysigt sovrum och vackra originaldetaljer är bara några av bostadens guldkorn. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med smakfulla färger och materialval vilket ger lägenheten en genomgående harmonisk känsla.

Brf Brickbandet är en stor och extremt stabil förening med god ekonomi. Tillhörande föreningen finns en mycket fräsch tvättstuga och en lokal som går att hyra för egna tillställningar och festligheter (500 kr/dygn). Föreningen äger 204 parkeringsplatser varav majoriteten är utrustade med laddstolpe. En utav Brommas bästa föreningar.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarns Naturreservat och Lillsjön. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Övriga bilder

Digitalt visitkort Hemnet - Emrik

Planlösning