Såld lägenhet på Björnsonsgatan 142, 3,5 tr i Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Björnsonsgatan 142, 3,5 tr

Optimal 1:a med stor balkong med ingen insyn!

Såld

Optimal 1:a med stor balkong med ingen insyn!

Perfekt förstaboende belägen i mysiga kvarter med trevliga grönområden med ingen insyn. Här är boendet för dig som söker välplanerade kvadratmeter, en solig balkong och låg avgift i en stabil förening med alla stora renoveringar bakom sig.

Brf Norrmannen är en äkta bostadsrättsförening och har totalt 168 lägenheter varav 21 hyresrättslägenheter som ger bra med intäkter till föreningen och har 4121 kr i lån/kvm.

Blackeberg är ett bostadsområde som ligger i stadsdelen Bromma i västra Stockholm, Sverige. Det är ett väletablerat område med en blandning av bostäder, grönområden och servicefaciliteter. Blackeberg erbjuder närhet till natur samt att det finns flera parker och grönområden för avkoppling och fritidsaktiviteter. Området har utöver ovanstående goda kommunikationsmöjligheter med kort promenad till tunnelbana som tar dig till city på endast 25 minuter samt ett stort utbud av matbutiker.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kokvrå

Hall

Badrum

Övriga bilder

Digitalt visitkort Hemnet - Emrik

Planlösning