Såld lägenhet på Agatvägen 28 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Agatvägen 28

2rok högst upp i huset med balkong i rakt söderläge!

Såld

2rok högst upp i huset med balkong i rakt söderläge!

Varmt välkommen till denna härliga 2rok, med balkong i söderläge, högst upp i huset! Lägenheten genomsyras av ett fint ljusinsläpp, charmigt kök i öppen och social planlösning med vardagsrummet, väl tilltaget sovrum, samt ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns även ett stort vindsförråd tillhörande lägenheten. Här bor ni på en lugn gata i Beckombergas fina naturområde med närhet till både förskolor och skolor samt ICA-butik med breda öppettider.

Här bor ni i Brf Spångapark som är en mycket välskött bostadsrättsförening. Medlemmarna erbjuds tillgång till gratis parkering utanför porten, tvättstuga samt cykelrum-och barnvagnsförråd. De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. I närheten finns även ett nytt utegym på Spångavägen, endast 2 minuters gång från bostaden. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 7-10 minuter. I området finns även buss mot Sundbyberg, Solna och Vällingby C, samt tunnelbanans gröna linje på ca 15 minuters promenad från bostaden. I omgivningen finns även flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

2 110 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.