Beckomberga Ängsväg 39 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 39

3 rok, högst upp i huset med balkong i bästa söderläge!

Såld

3 rok, högst upp i huset med balkong i bästa söderläge!

Accepterat pris! - Högst upp i huset - Fritt och öppet läge mot kolonilotter - Balkong i söder - Tillhörande vindsförråd - Föreningen äger marken -

Varmt välkommen till en av Beckombergas finaste 3:or. Med ett perfekt läge, högst upp i huset med balkong i söder så finns det inte mycket att klaga på. Stora öppna ytor med fönster i flera väderstreck som bidrar till ett häftigt ljusinsläpp under dagens alla timmar. Fritt läge ut mot de vackra kolonilotterna.

Beckombergaområdet uppskattas tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Här finns närhet till flertalet förskolor & skolor, och bara ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd hittar du flera populära restauranger och caféer, däribland den hyllade Bromma Bistro. Läget ger er goda kommunikationer, med busshållplats 100 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca. 5-7 minuter. I området finns även bussar mot Vällingby C, Sundbyberg och Spånga station. Gröna linjen nås med en 15 minuters promenad. Mycket barnvänligt område med närhet till Mälaren och många grönområden med trevliga promenadstråk.

Missa nu inte denna underbara bostad som måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer information och förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.