Gubbkärrsvägen 29D, 1 tr. Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29D, 1 tr.

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Såld

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk! Här erbjuds en ljus genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck och ett ljust kök och stambytt och renoverat badrum 2017. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om förvaring. I vardagsrummet ryms en soffgrupp och har utgång mot balkongen. I härligt västläge har ni balkongen mot innergården utan insyn från andra bostäder.

Föreningen har stambytt hela fastigheten 2017 och bergvärme är installerat. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek och gym samt en innergård med grillplats. Föreningen har även 29 hyresrätter som dold tillgång. Denna bostad är en hyresrätt som i samband med köp omvandlas till bostadsrätt och därmed säljes av föreningen, vilket ger intäkter till föreningen.
Till bostaden hör ett förråd på ca 4kvm i källaren.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 2:a i perfekt läge!

Visa mer
Slutpris

2 725 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.