Såld lägenhet på Dukvägen 55 i Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Dukvägen 55

Optimalt planerad 2a i solid förening med balkong i västligt läge!

Såld

Optimalt planerad 2a i solid förening med balkong i västligt läge!

Varmt välkommen till denna mysiga tvåa med balkong i härligt västerläge mot en lummig innergård! En av Brommas största föreningar som inte bara är välskött utan även mycket solid med låg avgift och låg skuldsättning. Lägenheten är belägen endast ett stenkast från tunnelbanan. Köket erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor. I anslutning till köket finns matplatsen som rymmer ett bord för 4-6 personer. Det finns möjlighet att ta ned en vägg mellan köket och matrummet. Badrummet är helkaklat och fräscht med bra ljusinsläpp från ett fönster. Sovrummet är rymligt och rymmer både en dubbelsäng och garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt och här finns även utgången till balkongen.

Det är en stor och mycket stabil förening med en expedition och en mycket fräsch tvättstuga. Det är en av Brommas äldsta och bästa föreningar. Området omges av fina grönområden med närhet till vackra promenadstråk och motionsspår vid exempelvis Judarns Naturreservat och Lillsjön. Det är ett centralt läge vid Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och alla tänkbara närservice.

Måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 885 000 SEK

Ansvarig mäklare

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Badrum

Hall

Förening

Närområde

Övriga bilder

Planlösning