Emils gata 22, 3 tr. Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Emils gata 22, 3 tr.

Välplanerad och rymlig 2rok i populär BRF!

Såld

Välplanerad och rymlig 2rok i populär BRF!

Varmt välkomna till denna denna luftiga lägenhet med stor balkong där ni kan njuta av förmiddagssol och den fria utsikten över Annedalsparken!

Här erbjuds stort ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier, ett elegant och ljust kök med social öppning mot vardagsrummet och ett välutrustat badrum i modernt utförande inrett med både tvättmaskin-och torktumlare. Sovrummet är väl tilltaget och är uppdelat till ett sovrum och ett mindre barnrum. För den som önskar återställa planlösningen
till ett mycket rymligt sovrum är det möjligt att göra utan åverkan då väggen är enkel att montera ner, likväl går det enkelt att installera en garderobsvägg eftersom skenorna för skjutdörrarna fortfarande finns kvar. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för såväl par, singelhushåll och den mindre barnfamiljen!

Belägen i en av Annedals mest populära bostadsrättsföreningar med välskött ekonomi, mysig innergård, separata källarförråd, stort parkeringsgarage, barnvagnsrum samt cykelförråd.

Här bor ni i Annedal som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, promenad-och joggingstråk, lekparker, tvärbana, t-bana och pendeltåg. Endast 150 m från porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även grundskola & flertalet förskolor. Tvärbanan kommer 2022/2023.

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.