Knypplerskevägen 5 Bromma / Åkeshov
Bromma / Åkeshov

Knypplerskevägen 5

Välplanerad 2 rok i perfekt läge med närhet till allt!

Såld

Välplanerad 2 rok i perfekt läge med närhet till allt!

Nu är en av områdets finaste tvåa till salu i en omtyckt och välskött förening. Dessa 42 kvm är genomtänkta i minsta detalj och erbjuder ett generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd, charmigt parkettgolv i vardagsrummet, förvaringsmöjligheter utöver det vanliga samt ett nyrenoverat kök. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan.

Här erbjuds en optimal planlösning där varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis. Köket renoverades under 2019 och är välplanerat och utrustat med alla tänkbara bekvämligheter ni kan tänkas behöva, och sådant som förgyller tillvaron lite extra i livet såsom en vinkyl. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet vilket gör det möjligt att umgås många! Fräscht och stambytt badrum från 2008, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och utöver detta finns även en stor klädkammare.

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (5 min bort) och Brommaplan (10 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till city på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk och flera badplatser. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken.

Detta är helt enkelt ett hem att bara flytta in och trivas i. Välkommen till denna smakfulla och trevliga lägenhet!

Visa mer
Slutpris

2 545 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Palmbäck

Fredrik Palmbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.