Pippi Långstrumps gata 28, 4 tr. Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Pippi Långstrumps gata 28, 4 tr.

Kvadratsmart 3:a med stor balkong i sydväst!

Kommande

Kvadratsmart 3:a med stor balkong i sydväst!

- Stor balkong i sydväst - Svårslagen planlösning - Välskött BRF med orangeri och övernattningsrum - Kort kö till garage -

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 4 250 000 kr
 • Boarea: 75 kvm Förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 4 av 5, hiss finns
 • Avgift: 4 351 kr inkl. värme, kallvatten (+obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för bredband/TV).
 • Förening: Brf Sagoskogen
 • Byggnadsår: 2014
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm
Utgångspris

4 250 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Inez Domé

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Pippi Långstrumps gata 28, 4 tr.

- Stor balkong i sydväst - Svårslagen planlösning - Välskött BRF med orangeri och övernattningsrum - Kort kö till garage -

Äntligen får jag lov att presentera en av områdets mest välplanerade gaveltreor! Perfekt belägen mellan Annedalsparkens grönska, Bällstaåns vackra promenadstråk och Sundbybergs stadspuls. Stor balkong där ni kan njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll och blicka ut över Pippi Långstrumps livfulla gata och grannföreningens mysiga innergård med körsbärsträd som blommar i ljusrosa på vårkanten.

Här slås man direkt av det fantastiska ljusinsläppet från det stora fönstren! Genomgående ljus färgsättning med eleganta materialval vilket skapar en tidlös känsla. Kvadratmeterytan är genomtänkt där sociala ytor prioriterats med ett rymligt kök med stor matplats och ett luftigt vardagsrum där man kan umgås många. Två väldisponerade sovrum där Master bedroom har en rymlig walk-in-closet i anslutning till samt platsbyggd garderobsförvaring. Till lägenheten finns dessutom ett separat förråd. Badrummet är helkaklat och inrett med både tvättmaskin, torktumlare och dusch.

Utanför porten finns mysiga umgängesytor och lekplats för barnen. Föreningen har ett övernattningsrum, cykelrum, barnvagnsrum samt ett stort varmgarage för bilar med låga garagekostnader (750 kr/mån) och mycket kort kö till platserna! På gården står ett orangeri/växthus som föreningens medlemmar kan boka och duka upp långbord till festliga tillställningar. Det går även att grilla utanför. Utöver detta finns möjlighet till egen odlingslott.

På samma gata ligger MGL Sushi, Direkten och bageriet vilket gör detta läge svårslaget. Endast 250 m från porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även populära Mariehällsskolan, flertalet förskolor, utegym och lekparker. På gångavstånd nås även Sundbyberg C och Bromma Blocks.

Missa inte denna fullpoängare. Varmt välkommen på visning!

 • Stor balkong i sydväst
 • Högt upp i huset
 • Svårslagen planlösning
 • Walk in closet & källarförråd
 • Eftertraktat läge på gaveln!
 • 750 kr/mån för garageplats med 2 pers i kö!
 • Övernattningsrum, orangeri & garage i föreningen

Balkong

Fantastisk balkong med ett högt och fritt läge. Härlig balkong där ni kan njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll. Perfekt extrarum under de varmare månaderna på året! Önskar du solskydd finns en markis installerad.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för stor soffa, soffbord och tv-möbel. Här slås man direkt av bostadens eftertraktade gavelläge eftersom man har ljusinsläpp från två väderstreck! Öppen planlösning mot köket vilket gör detta till en mycket social bostad. Från vardagsrummet nås även bostadens fantastiska balkong.

Visa mer

Kök

Stilrent och sällskapligt kök med köksö som förbinder köket med vardagsrummet och ger extra förvarings-och arbetsyta! Detta är även den självklara samlingspunkten vid mingel och middagar för vänner och familj.

Köksinredningen består av integrerad mikrovågsugn, ugn, kyl/frys, diskmaskin, diskho med blandare, köksfläkt samt spishäll. I anslutning till köket finns en stor matplats med fint läge intill två köksfönster i olika väderstreck. Sammanfattningsvis planerat för att trivas!

Visa mer

Sovrum 1

Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober samt en rymlig klädkammare/walk-in-closet.

Visa mer

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum ger plats för större säng, skrivbord och garderob. Passar perfekt att inreda som barnrum, gästrum eller kontor. Fin vy över Pippi Långstrumps gata!

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrumsinredningen består av dusch bakom glasvägg, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under en avställningsyta som passar perfekt att använda som skötbord/vika tvätt på. Ovanför maskinparken finns två stycken vägghängda förvaringsskåp till badrumsartiklar.

Visa mer

Hall

Hall med mörkgrått klinkergolv och avhängningsmöjligheter för skor och ytterplagg i anslutning till entrén. Ljusa väggar samt ekparkett, vilket är genomgående för hela bostaden.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Pippi Långstrumps gata 28!

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Inez Domé

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 351 kr, inkl. värme, kallvatten (+obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för bredband/TV).
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
75 m² Förvaltarens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,168 %
Andel av årsavgift
2,16782 %
Allmänt om lägenheten
- Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen

Namn
Brf Sagoskogen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
46 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Fastigheten innehas med tomträtt som omförhandlades 2021. Tomträttsavtalet löper t.o.m 2031-04-01.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägandeskap.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Sagoskogen bildades 2009 och föreningens fastigheter stod redo för inflyttning 2014. Föreningen består av 46 bostadsrättslägenheter och är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten innehas med tomträtt som omförhandlades 2021.
Information om månadsavgiften
- I dagsläget finns det inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-11-24).
Tv och Bredband
- Föreningen har tecknat avtal med Telia som leverantör av bredband, kabel-TV och telefoni. Trådlös router samt digitalbox ingår i alla lägenheter. Detta som ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Övernattningsrum: I källarplanet på Pippi Långstrumps gata 30 finns föreningslokalen som även hyrs ut för övernattning.
- Lekplats med sandlåda finns på innergården.
- Växthus på gården där föreningens medlemmar kan boka och sätta upp långbord i samt grilla utanför. Det finns även en trädgårdsförening där medlemmarna får plantera inne i växthuset/ samt i pallkrage utanför.
- Det finns även gemensamma cykelrum och barnvagnsrum i trappuppgångarna.
- Invid entrén finns föreningens källsorteringsrum.
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen äger 32 garageplatser + 2 öppna handikapplatser som hanteras genom föreningen.
- Hyran uppgår till 750 kr/månad.
- I dagsläget står det ingen i kö till platserna (kontrollerat 2022-11-24).
Övrigt
- Som medlem debiteras du för varmvatten efter faktisk förbrukning.
- Varje lägenhet disponerar ett lägenhetsförråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek och är från c:a 4 till 6 kvm. Lägenhetsförråden finns i källarplanen i på Pippi Långstrumps gata 28 och 30.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2020-2021: Stamspolning
2019: Solceller installerades på taket i varje hus.

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Det finns inga planerade renoveringar i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan (kontrollerat 2022-11-24).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
4 250 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
vatten
1 200 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 300 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2021-02-24
Energiklass
C

Allmänt om området

Annedal är en helt ny stadsdel som byggs intill Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal kommer innefatta över 2 500 bostäder totalt och byggs ihop med nuvarande bebyggelse i Mariehäll. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen skall stå helt klar 2016 och innefattar då bl.a. skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker. En helt ny, modern stadsdel har skapats med allt en sådan skall innehålla. Och mer därtill. Sundbybergs Centrum ligger inom gångavstånd och där finns en uppsjö av mysiga restauranger, caféer, pubar och shopping.

I augusti 2014 öppnade Mariehällsskolan med årskurserna F-4 som kommer utökas med en klass per år för att om två år innefatta årskurs F-6.

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med Buss 113 som tar er vidare mot Sundbyberg och Solna. Ett kort gångavstånd (5-7 min) till Tvärbanans Solnagren, som går från Sickla via Alvik till Sundbyberg och Solna Station. Pendeltåg, Tvärbana och bussar finns i Sundbyberg. Framtida utökning av tvärbanan vid den västra änden, Kistagrenen.

Närservice

Annedal har idag två närbutiker, en frisör samt utbud av både asiatisk samt italiensk restaurang. I området finns även ett populärt café. På Alfons Åbergs Gata finner ni även en tandläkare.

Ett kort avstånd från Annedal finns shoppinggallerian Bromma Blocks i den gamla hangaren invid Bromma flygplats. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

Övrigt

#Stor balkong med utsikt över innergården med terrasskänsla
#Bra planlösning med gott om förvaring
>På föreningen innergård finns ett trevligt Orangeri
>Närhet till Sundbyberg med stort utbud av resturanger och butiker samt kommunikation

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.