Beckomberga Ängsväg 16 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 16

Perfekt planerad 2 rok med inglasad balkong i västerläge!

Såld

Perfekt planerad 2 rok med inglasad balkong i västerläge!

Med högt och ljust gavelläge i fastigheten hittar ni denna välplanerade lägenhet som erbjuder ett generöst sovrum, vardagsrum och matdel i öppen planlösning samt smakfullt kök och stilrent badrum. Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare flertalet stora fönsterpartier och utgången mot balkongen i västerläge. Här i hjärtat av Beckomberga bor ni med närhet till lekplats, skolor & förskolor och med naturen precis utanför. Välsorterade matbutiker, kommunikationer och gym finns inom kort promenadavstånd.

Bostaden har genomgående ljust målade väggar samt ett ljust parkettgolv. Köket är välutrustat och här finns gott om plats för ett större matbord. I öppen anslutning mot köket ligger vardagsrummet som bjuder in till härliga och sociala ytor. Flertalet fönsterpartiet ger här ett rikligt ljusinsläpp och ger rummet rymd. Här finns även utgången till den underbara balkongen som är belägen i rakt västerläge. Vidare in i bostaden finns det luftiga sovrummet. I sovrummet finns flera garderober samt en stor klädkammare utanför.

Solid och välskött förening med trevliga grannar och god ekonomi. Direkt tillgång till föreningens parkeringsplatser som hyrs för en liten kostnad om 400 kr/mån. Föreningen har även friköpt mark och till bostaden finns ett förråd som är beläget på vindsplan.

De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppetider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistrok" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.