Såld lägenhet på Kamomillagatan 17, 5 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Kamomillagatan 17, 5 tr.

Områdets bästa 4:a med exklusiva materialval, balkong i sydväst och takhöjd om 2,9 meter!

Såld

Områdets bästa 4:a med exklusiva materialval, balkong i sydväst och takhöjd om 2,9 meter!

- Svårslagen 4:a - Inglasad balkong i S/V - Takhöjd 2,9 m - Låg avgift i BRF med solid ekonomi - Våning 5/5 -

Nu saluförs områdets bäst planerade 4:a, högst upp i huset med stilsäker design och en enastående inglasad balkong i bästa sydvästläge!

Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör denna planlösning svårslagen! På 101 kvm erbjuds ett kvalitetskök från Vedum i elegant utformning med öppen planlösning mot det generöst tilltagna vardagsrummet, tre väldisponerade sovrum, walk-in-closet, ett stilsäkert badrum inrett med dusch (plats för badkar), tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc. Från balkongen ges en magnifik vy över Annedals hustak och Lönnebergaparkens grönska. Den generösa kvadratmeterytan gör det möjligt att möblera med utegrupp, grill, odlingslådor och växter. Här kan ni njuta av solen från lunchtid till sen kväll vilket gör detta till ett av områdets mest eftertraktade sollägen!

Genomgående sober färgsättning i kombination med exklusiva materialval vilket skapar den den perfekta balansen mellan stilsäkert och hemtrevligt. Sammanfattningsvis ett mycket kompromisslöst boende som är optimalt anpassat för såväl paret och den växande familjen!

Brf Portalen är en av Annedals mest attraktiva föreningar tack vare dess goda ekonomiska status. Föreningen har under de senaste åren genomfört kraftiga amorteringar och sänkt avgiften i flera omgångar vilket gör att avgifterna är bland de lägsta i området. I huset finns en mysig innergård, barnvagnsrum, cykelförråd och ett varmgarage med laddplatser.

Här bor ni med känslan av ert egna penthouse med kort gångavstånd till Sundbyberg C och Bromma Blocks. Runt husknuten ligger Mariehällstorget meden välsorterad ICA butik, Brödernas, gym, solarium och flertalet andra restauranger.

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 780 000 SEK

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Walk-in-closet

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

WC

Hall

Fasad

Planlösning