Spångavägen 49 Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Spångavägen 49

Fantastisk 3 rok med öppen spis och balkong i söderläge - möjlig 4 rok!

Såld

Fantastisk 3 rok med öppen spis och balkong i söderläge - möjlig 4 rok!

Bostaden med det lilla extra! Öppen spis, gavelläge med utsikt mot grönska samt balkong i söderläge! Här erbjuds en lägenhet som har allt. Generösa ytor, stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger härligt ljus, fina parkettgolv, generös takhöjd, balkong i soligt insynsskyddat läge. Här finns två väldisponerade sovrum, ett fräscht renoverat kök med matplats, ett fantastiskt vardagsrum och renoverat badrum. Här bor man helt ostört insynsskyddat läge omgivet av naturens grönska.

Föreningen har en god ekonomi och är beläget i ett väldigt gemytligt, grönskande och prisbelönt område. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Med en kort promenad från bostaden når ni buss från Spångavägen mot Brommaplan men även Brommaplan och Åkeshovs tunnelbana som ligger knappt 10 minuters gång bort. Brommaplan erbjuder kommunikationer så som gröna linjens tunnelbana, bussar och all tänkbar närservice så som torgmarknad, matbutiker, restauranger, gym, bank, vårdcentral m.m. Det finns även goda möjligheter till parkering i området som har boendeparkering. Närhet till vackra naturområden samt Lillsjön, Kyrksjön och Judarn!

Missa inte denna otroligt härliga bostad!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.