Stramaljvägen 15 Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Stramaljvägen 15

Smakfullt nyrenoverad tvåa med balkong i söder!

Såld

Smakfullt nyrenoverad tvåa med balkong i söder!

En av Riksbys bästa 2rok till salu! Mycket fräsch och smakfull genomgående 2rok med balkong i rakt söderläge mot grönskande bakgård! Här bor ni i en trygg, äldre och otroligt stabil förening med både låg avgift och låg belåning. Badrum och kök är renoverade på mycket smakfullt sätt. Badrummet erbjuder tak- och handdusch, handfat med kommod, wc och handdukstork samt golvvärme. Köket erbjuder goda arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer. Sovrummet är rymligt och har plats för både stor dubbelsäng med sänggavel och flera större garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån nås balkongen som ligger i fritt söderläge mot den lummiga lugna bakgården. Hall med plats för upphängning och förvaring, längre in i lägenheten finns en större klädkammare. I lägenheten är elen omdragen, har idag fler eluttag samt USB-uttag.

Stor och extremt stabil förening med expedition och mycket fräsch tvättstuga. En utav Brommas bästa föreningar med en låg belåning på endast 2394kr/kvm och har funnits sedan 40-talet. Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk, utegym och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och Judarns Naturreservat. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Varmt välkomna att höra av er för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.