Beckomberga allé 13 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 13

Townhouse med takterrass och två balkonger, etage

Såld

Townhouse med takterrass och två balkonger, etage

Nu är en av Beckombergas exklusivaste bostäder till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Mycket stilfullt inredd 4:a i etage med två balkonger varav en i söderläge och den andra i norrläge. Därtill har bostaden en stor takterrass med fantastisk utsikt i söderläge! Här bor ni ljust och insynsfritt med fönster i tre väderstreck och himlen som närmsta granne.

Genomgående mycket fina och ljusa ytskikt med generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i rymlig klädkammare samt flertalet garderober bakom skjutdörrar och en separat tvättstuga. Flera rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang samt en takhöjd om 3,70 meter vid högsta punkt. Köket är välplanerat med fina materialval som bland annat marmorbänkskiva och avfallskvarn. Köket är luftigt med plats för ett matbord med flera sittande. Vardagsrummet är väl tilltaget för möblering med både soffa och plats för ett ytterligare matbord med flera sittande. Vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela bostaden!
Med en trappa upp till den övre hallen ligger bostadens rymliga takterrass där ni kommer kunna njuta av sol stora delar av dagen och en fri utsikt utan insyn.

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar. Här finns varmgarage med en tvättplats för bilen som nås direkt via hissen i trapphuset, cykelförråd och mycket, mycket mer. Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Föreningen har även en lokal som heter Orangeriet som är utrustat med kök, wc, soffa, projektor, ljudanläggning, bord, stolar, grill mm. Brf Vingården har även friköpt tomt!

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden.
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

7 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.