Såld lägenhet på Bäckbornas Väg 25 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Bäckbornas Väg 25

Stilfull och välplanerad fyra med balkong i söderläge - möjlig 5rok!

Såld

Stilfull och välplanerad fyra med balkong i söderläge - möjlig 5rok!

Varmt välkomna till denna trevliga 4rok med genomtänkt planlösning och balkong mot lummig innergård. I denna lägenhet erbjuds tre väl tilltagna sovrum, stort lättmöblerat vardagsrum, matrum, rymligt kök med plats för rejält matbord samt stort helkaklat badrum och en WC med plats för att sätta in dusch för den som önskar. Utöver detta finns en stor balkong som vetter in mot den mysiga innergården samt har ett soligt läge! Goda förvaringsmöjligheter i hela lägenheten.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område nära natur, kommunikationer och köpcentrum. Det finns en busshållplats alldeles intill Bäckbornas väg där ni på ca 10 minuter tar er till Brommaplan för vidare färd med tunnelbanans gröna linje in till Stockholms city på endast 15 minuter. Ni tar er även snabbt och enkelt med buss till Spånga station där pendeltåget tar er in till city. Vid Brommaplan finns utöver goda kommunikationer ett stort utbud av service, mataffärer, gym, restauranger och butiker. På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som även ligger granne med Bromma flygplats.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.