Klädesvägen 32 Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Klädesvägen 32

1 rok med stor balkong och utsikt över poolområdet!

Såld

1 rok med stor balkong och utsikt över poolområdet!

Perfekt planerat lägenhet om 34 kvm samt stor balkong precis intill hjärtat av Bromma. Denna optimalt planerade lägenhet har balkong med kvällssol samt utsikt över innergården och poolområdet som tillhör föreningen. Öppen lösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och fri känsla, stilrent badrum med kombimaskin, stor balkong i bästa solläge, samt gott om förvaring. På Klädesvägen saknas ingenting, på en minut gångavstånd erbjuds Brommaplans serviceutbud där ni finner bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar samt flera mataffärer, SATS-gym, Systembolaget, apotek, restauranger och övrig service.
Solid förening som har friköpt mark. Dessutom har föreningen en fantastisk innergård med pool och stort soldäck, bokningsbar poolbil, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, varmgarage med lediga platser och mycket mer! Denna bostad måste upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.