Gubbkärrsvägen 29L, 4tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29L, 4tr

Unik egen fantastisk terrass högst upp i huset helt utan insyn!

Såld

Unik egen fantastisk terrass högst upp i huset helt utan insyn!

Unik fantastisk terrass/ balkong högst upp i huset! Med ett oslagbart läge med utsikt över trädtopparna helt insynsfritt. Möjlighet att göra en avskiljd sovdel.
Badrummet är stambytt och renoverat (2017) rymmer dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork samt förberett för tvättmaskin. Badrummet har klinker med golvvärme och kakel på väggarna. Generöst vardagsrum med plats för matbord och soffa. Sovalkov med plats för dubbelsäng och inbyggd klädkammare med förvaringssystem. Sovdelen går att skärma av med vägg för den som önskar få en funktion av en tvåa.

Nockebyhov är ett lugnt område med mycket grönska. Här går ni på några minuter ner till Mälarens klippor, Ängbybadet eller Judarn. I området finns matbutik med generös delidisk.

Från bostaden når ni 12:an, Nockebybanan med några minuters promenad som tar er till Alvik. Precis utanför huset går dessutom ett stort antal bussar som tar er till Brommaplan på ett par minuter och där gröna linjens tunnelbana sedan tar er in till city.

Missa inte denna unika bostad i lugna Nockebyhov!

Visa mer
Slutpris

2 470 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.