Beckombergavägen 219 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 219

Ljus & stilren hörntrea med stor balkong!

Såld

Ljus & stilren hörntrea med stor balkong!

ACCEPTERAT PRIS! - Hörnläge - Stor balkong belägen med fri utsikt - Stilrena tillval - Välskött förening som äger marken - Dimbar belysning i alla rum - Miljömärkt hus -

Välkomna till denna ljusa och härliga 3:a som bjuder in till ett kompromisslöst boende i toppmodernt utförande. Stort badrum, två väl tilltagna sovrum, kök med lyxig känsla och stort fönster samt stor balkong i fritt, insynsskyddat läge. Här bor ni i en hemtrevlig lägenhet i ett populärt läge. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp och harmonisk känsla! Belägen i en välskött förening med god ekonomi. Nära till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

Brf Tilia är en välskött föreningen som bildades 2013 och innehar tre fastigheter med totalt 57 lägenheter. Fastigheten uppfördes under 2014 och byggherre var NCC. På entréplanet i föreningens fastigheter finns tillgång till barnvagnsrum och på vinden finns lägenhetens vindsförråd. På gården finns också cykelförråd, lekplats, grillplats och miljöstation. Föreningen har även i dagsläget lediga parkeringsplatser till en kostnad av 400 kr/mån.

Bostaden är belägen nära till förskolor, skolor, matbutiker, simhallen, kolonilotterna, kommunikationer & grönområden.

Varmt välkommen på visning!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

3 870 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.