Såld lägenhet på Riksbyvägen 12 3tr i Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Riksbyvägen 12 3tr

Ljus och fräscha trea i gavel med balkong i perfekt västläge med en fantastisk kvällssol!

Såld

Ljus och fräscha trea i gavel med balkong i perfekt västläge med en fantastisk kvällssol!

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha trea i gavel med balkong i perfekt västläge med en fantastisk kvällssol!

Denna ljusa lägenhet bjuder på en optimal planlösning med två stora sovrum, vardagsrum, ett rymligt kök och fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp högst upp i huset. Köket är fräscht och smakfullt renoverat och har en öppen planlösning med köksö mot matplatsen med plats till matbord för 4-6 personer. Mellan köket och vardagsrum finner ni en klädkammare som rymmer mycket förvaring. I ostört läge finns båda sovrummen som har gott om plats för en stor dubbelsäng. Mellan sovrummen finns generöst med förvaring i form av flertalet garderober i original. Från vardagsrummet finner ni utgången till den härliga balkongen som har sol redan från lunch och fram till solnedgång. Balkongen har en härlig utsikt mot grönskande träd i fritt läge. Ett svårslaget läge med andra ord!

Stor och extremt stabil förening med expedition och mycket fräsch tvättstuga. En utav Brommas bästa föreningar med en låg otroligt belåning på endast 2394kr/kvm och föreningen har funnits sedan 40-talet, vilket skapat en trygghet både i det löpande underhållet och ekonomiskt.

Bara en kort promenad från lägenheten finner ni två tunnelbanestationer (Abrahamsberg och Brommaplan) där det finns närservice i form av bland annat matbutiker, bageri, gym och restauranger.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarns Naturreservat och Lillsjön.

Kontakta mäklaren för mer info!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.