Såld lägenhet på Klädesvägen 20 i Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Klädesvägen 20

Charmig 2:a med lummig balkong i söderläge!

Såld

Charmig 2:a med lummig balkong i söderläge!

ACCEPTERAT PRIS! - Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 2:a om 44 kvm med en takhöjd om ca 2,70 m, nära tunnelbanan och med en fantastisk balkong i soligt och lummigt söderläge. Ta chansen att få bo i ett av Brommas mest centrala bostadskvarter med närhet till all service som Brommaplan erbjuder och endast 15 minuter från Stockholm City.

Denna charmiga 2:a har fönster i två väderstreck och en genomgående planlösning vilket levererar en luftig känsla. Lägenhetens smart planerade kvadratmeter och det generösa ljusinsläppet gör att den upplevs större än vad pappret säger. Goda förvaringsmöjligheter i källarförråd. Vid Brommaplans centrum finns bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar samt flera mataffärer, SATS-gym, Systembolaget, apotek, restauranger och övrig service. Ni har här även ett kort avstånd till fina naturområden och promenadstråk kring bl.a. Judarn och Lillsjön.

Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänlig hälsning
Linnea Ragnevad, 0709488899,
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.