Brålunden 18, 2 tr Bromma / Nockeby
Bromma / Nockeby

Brålunden 18, 2 tr

Helt underbar möjlig trea med dubbla balkonger i perfekt fritt läge mot grönska!

Såld

Helt underbar möjlig trea med dubbla balkonger i perfekt fritt läge mot grönska!

Helt underbar möjlig trea med dubbla balkonger i perfekt fritt läge mot grönska! I en mycket stabil förening med låg belåning (2462kr/kvm) finner ni denna härliga bostad. Balkongerna är belägna dels mot den lummiga baksidan med morgonsol där man kan njuta av frukost och den andra mot den härliga lunden i fritt läge med en magisk kvällssol. Här finns flera möjlighet att göra om bostaden till en trea för att få två fullgoda sovrum. Bostaden är försedd med en vacker fiskbensparkett i original och genomgångsläget med de två balkongerna ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Brf Översättningen är en mycket stabil föreningen med låg belåning (endast 2462kr/kvm), de äger marken och innehar en hyresrätt (som dold tillgång).
Till bostaden hör även två generösa förråd, det ena finns på vinden och det andra i källaren med rejält galler.

Brålunden är belägen precis ovanför mysiga populära Nockeby torg där ni kan njuta av dagsfärskt bröd från Nockeby Bageri & Blommor, handla på Engströms livs eller ta 12:an, Nockebybanan genom de äldre delarna av Bromma för att komma till Alvik. Inom gångavstånd når ni också flera bryggor längs Mälarens strand där man kan gå promenader och ta ett härligt dopp!

Missa inte denna underbara 2,5:a på mysiga Brålunden!
Varmt välkommen att boka in er på visning via hemsidan på "boka här"!

Visa mer
Slutpris

4 770 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.