Stramaljvägen 21 3tr Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Stramaljvägen 21 3tr

Högst upp i huset med fräscht renoverat badrum!

Såld

Högst upp i huset med fräscht renoverat badrum!

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha tvåa med balkong i perfekt söderläge med en fantastisk utsikt över takåsarna!

Denna ljusa lägenhet bjuder på en optimal planlösning med ett stort sovrum, vardagsrum, ett rymligt kök och fönster i två väderstreck. Badrummet är renoverat och har fräscha ytskikt, spotlights i taket, golvvärme och förberett för tvättmaskin. Badrummet är minimalistiskt och har mycket smakfulla val i form av bland annat en regndusch. Köket har köksluckor i trä och stor yta med plats till matbord för 4-6 personer. Mellan köket och sovrummet finner ni en klädkammare som rymmer mycket förvaring. I ostört läge finns sovrummet som har gott om plats för en stor dubbelsäng. Från vardagsrummet finner ni utgången till den härliga balkongen som har sol redan från förmiddagen ända till kvällen. Balkongen har trätrall på golvet och utsikt mot grönskande träd.

Bara en kort promenad från lägenheten finner ni två tunnelbanestationer (Abrahamsberg och Brommaplan) där det finns närservice i form av bland annat matbutiker.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarns Naturreservat och Lillsjön.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.