Masugnsvägen 50 Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Masugnsvägen 50

Möjlig 3:a med uteplats & sjöglimt!

BUDGIVNING PÅGÅR

Möjlig 3:a med uteplats & sjöglimt!

- MÖJLIG 3:A MED UTEPLATS & SJÖGLIMT - NYPRODUKTION -

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 3 295 000 kr
 • Boarea: 59 kvm Ekonomisk plan
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 0 av 7, hiss finns
 • Avgift: 3 393 kr inkl. värme & kallvatten (+obligatoriskt tillägg gällande bredband om 220 kr/mån).
 • Förening: Brf Masugnen
 • Byggnadsår: 2022, 2021-2023
 • Område: Bromma / Mariehäll, Stockholm
Högsta BUD

3 295 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Inez Domé

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Masugnsvägen 50

- MÖJLIG 3:A MED UTEPLATS & SJÖGLIMT - NYPRODUKTION -

Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna helt nyproducerade 2:a med exklusivt vattennära läge och sjöglimt från vardagsrummet! Inflyttning beräknas 30/11-2022.

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med ljus och fräsch skandinavisk design! Genomgående vitlaserad stavparkett i ask, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör denna planlösning svårslagen! På 59 kvm erbjuds generösa sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett kök med släta vita luckor, grå bänkskiva och rostfria energieffektiva vitvaror som delad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Sovrummet är generöst tilltaget och har fönster mot den rofyllda innergården. God förvaring erbjuds i en klädkammare som ligger i anslutning till rummet. Badrummet är inrett med grått klinkergolv med komfortvärme (tillval) och vitt väggkakel samt utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med väggskåp ovanför. I hallen finns ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Vid Bällstaviken i södra Mariehäll planerar JM för kvarteret Strandkanten med 70 nyproducerade bostäder nära vatten och goda kommunikationer. Utanför porten ligger tvärbanans station Karlsboda­vägen varifrån tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum på 3 minuter eller till Alviks t-bana på 7 minuter.

Det tidigare industriområdet kommer att omvandlas till en attraktiv blandstad med bostäder, förskola och service. Förutom nya lokala parker, torg och stadsgator planeras här för en strandpark med promenadväg längs vattnet.

Besök JMs projektsida för bilder, placering av projektet och ytterligare information som är av vikt: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/bromma/strandkanten/

Föreningens hemsida: https://strandkanten-masugnen.smartbrf.se/

 • Bli först att flytta in!
 • Möjligt att omvandla till 3 rok
 • Exklusivt vattennära läge
 • Sjöglimt från vardagsrummet
 • Skandinavisk design
 • Inflyttning 30/11-2022

Kök

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Sovrum

Visa mer

Badrum

Visa mer

Klädkammare

Visa mer

Hall

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 393 kr, inkl. värme & kallvatten (+obligatoriskt tillägg gällande bredband om 220 kr/mån).
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
59 m² Ekonomisk plan
Våning
0 av 7, hiss finns
Andel i förening
1,34 %
Allmänt om lägenheten
- Lägenheten säljs på ritning eftersom att den är under uppförande.
- Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från projektören och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Fastighetsmäklaren ansvarar ej för av byggherren framtaget säljmaterial såsom bostadsfakta, säljbroschyr, bofaktablad m.m. eller för förseningar i projektet och senarelagt inflyttningsdatum.

Föreningen

Namn
Brf Masugnen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
70 lägenheter
Allmänt om föreningen
Vid Bällstaviken i södra Mariehäll planerar JM för kvarteret Strandkanten med 70 nyproducerade bostäder nära vatten och goda kommunikationer. Utanför porten ligger tvärbanans station Karlsboda­vägen varifrån tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum på 3 minuter eller till Alviks t-bana på 7 minuter.

Det tidigare industriområdet kommer att omvandlas till en attraktiv blandstad med bostäder, förskola och service. Förutom nya lokala parker, torg och stadsgator planeras här för en strandpark med promenadväg längs vattnet.

Nybyggnad av ett bostadshus innehållande 70 lägenheter med inflyttning i början av kvartal 4 år 2022 och avslutas under kvartal 2 2023.
Information om månadsavgiften
inkl. värme & kallvatten (+obligatoriskt tillägg gällande bredband om 220 kr/mån).
FÖRENINGENS EKONOMI
- Föreningen tecknar avtal med SEB avseende de långfristiga lån som beräknas upptas för föreningens finansiering.
Tv och Bredband
- Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Plats för cyklar finns på entréplan i speciellt cykelrum samt i
källaren och på gården.
- Källarvåningen finns förråd till samtliga bostäder. Särskilda barnvagns-och rullstolsförråd kommer att byggas i anslutning till trapphusen.
- Mellan huskropparna planeras en grönskande innergård som
vetter mot strandpromenaden. En plats som bjuder in till både
umgänge och lek. En större del av gården tillhör förskolan dagtid.
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- 25 st garageplatser i gemensamhetsanläggning varav 3 st för elbilsuttag.
- 1 MC-plats i gemensamhetsanläggning.

Om garageplatserna inte är tillgängliga vid inflytt erbjuder JM AB maximalt 25 närbelägna markplatser (ej laddplats och ej MC-plats) för 500 kr per plats och månad.
Övrigt
- Respektive bostad kommer att ha säkerhetsdörrar.
- Mätare för individuell varmvattenmätning kommer att finnas i respektive bostad. Tillkommer som kostnad utöver månadsavgiften.
- Respektive bostadsrättshavare skall teckna eget abonnemang och svar för kostnaden för följande som inte ingår i avgiften:
- Hushållsel.
- Utökat bredband, samtalsavgifter telefoni samt utökad TV.
- Kostnad för ev. parkerings-och garageplats ingår inte heller i årsavgiften.

- Besök projektets hemsida för mer information: https://strandkanten-masugnen.se/.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2022
Kommentar BYGGNADSÅR
2021-2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluftsventilation
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
3 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 400 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Notera att driftkostnaderna är angivna enligt schablon.

Allmänt om området

Populära Mariehäll ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. I området finns flertalet förskolor såsom Mariehällsskolan. Här är det nära till Marabouparken och Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker.

Kommunikation

Till Sundbyberg C tar ni er enkelt med buss 113 på bara ett par minuter eller via en kort promenad. Där har ni ett generöst utbud av kommunikationsmedel i form av pendeltåg, blåa linjens T-bana, regionaltåg, bussar och tvärbanan vid Bällstabro. Nu har även Kistagrenen börjat byggas och ännu en hållplats kommer finnas inom gångavstånd.

Närservice

Ica finner du vid Mariehällstorget, som ligger inom kort gångavstånd. Under 2018 öppnade omåttligt populära restaurangen "Bun Meat Bun" vid korsningen Kratsbodavägen/Bällstavägen. Här finns två gym, dels Fitness24/7 och Puls och Träning – båda längs Bällstavägen. För dig som vill storhandla finns Bromma Blocks inom gångavstånd. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt garageplatser under mark. Här finns allt från Coop Stormarknad, Stadium och Jula till blomsteraffär och leksaksaffär.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.