Beckomberga ängsväg 39 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 39

Optimalt planerad 3rok med balkong i lugnt västerläge!

Såld

Optimalt planerad 3rok med balkong i lugnt västerläge!

Välkommen till denna toppmoderna lägenhet som genomgående erbjuder en väldigt hög standard. Bostaden ligger i ett hörnläge som ger ett genomgående fantastiskt ljusinsläpp till bostadens rum – vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för stora sällskap, ett stort sovrum samt ett mindre rum, perfekt som barn-/tonårsrum, kontor eller gästrum. Samtliga rum har ljust ekparkettgolv och fönsterbrädor i vacker gråvit natursten. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder väldigt gott om förvaring via flertalet garderober samt tillhörande vindsförråd. (Även gemensamt barnvagnsrum samt cykelförråd.)

I direkt anslutning till vardagsrum och kök ligger den fantastiska balkongen, med sol stora delar av dagen – i lugnt västerläge mot en grönskande allmänning med träd. Här finns gott om plats för generöst möblemang och grill.

Närhet till flertalet skolor, förskolor och välsorterade matbutiker. Området erbjuder även flertalet restauranger och caféer, som till exempel populära Bistro Bromma, klassiska Gateau, uppskattade restaurang Astrids och nyetablerade Brödernas.

Goda kommunikationer med buss (113, 115 och 117) endast några minuters gång från dörren, som enkelt tar er vidare till bland annat Sundbyberg, Solna, Islandstorget, Brommaplan eller Vällingby. Tunnelbanans gröna linje ligger knappa 10 minuters promenad från bostaden (eller fyra minuter med buss).

Boende i Beckomberga uppskattar området med dess varierande arkitektur, lugna puls och härliga grönområden med grönskan runt knuten. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk som till exempel i naturreservaten runt Kyrksjön (med badbrygga) eller i Judarskogen, eller till Mälarens klippor och badplatser.

Denna bostad måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer information!

Med vänlig hälsning,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.