Solbergsvägen 45 Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Solbergsvägen 45

Funkispärla i mysiga Mariehäll!

Såld

Funkispärla i mysiga Mariehäll!

Välkommen till denna kvadrateffektiva 1:a i mysiga Mariehäll! Planlösningen är väl genomtänkt och på 32 kvm erbjuds ett fullt utrutat kök med matplats, ett rymligt allrum med plats för soffa och säng samt ett modernt badrum i stilfullt utförande. I källaren finns ett förråd tillhörande lägenheten vilket utöver garderobsförvaringen i bostaden ger exceptionellt goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du med närhet till allt! På 5 minuters gångavstånd ligger stormarknaden Bromma Blocks, ICA Maxi, tvärbanan och anslutning till flygplatsen. Här har du även nära till Mariehällstorget med gym, restauranger och busshållplats. Sundbybergs centrum ligger också på bekvämt gångavstånd och har en fenomenal knytpunkt för kommunikationsmedel (buss, flygbussar, tvärbana, tunnelbana, pendeltåg) samt ett generöst utbud av restaurangliv och butiker. Sammanfattningsvis ett optimalt förstaboende men även perfekt övernattningsbostad.

Vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

2 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.