Klädesvägen 28, högst upp Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Klädesvägen 28, högst upp

Högst upp i huset med balkong och fri utsikt - Möjlig 2 rok!

Såld

Högst upp i huset med balkong och fri utsikt - Möjlig 2 rok!

Perfekt planerat lägenhet om 36 kvm samt stor balkong om ca 8 kvm precis intill hjärtat av Bromma. Denna optimalt planerade lägenhet med möjlighet att göra till en 2 rok är belägen högst upp i huset och har balkong med morgon- och kvällssol samt loftgång med sol mitt på dagen. Öppen lösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och fri känsla, sovdel med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt möjligt separat sovrum, stor balkong i bästa solläge, samt gott om förvaring. På Klädesvägen saknas ingenting, på en minut gångavstånd erbjuds Brommaplans serviceutbud där ni finner bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar samt flera mataffärer, SATS-gym, Systembolaget, apotek, restauranger och övrig service.
Solid förening som har friköpt mark. Dessutom har föreningen en fantastisk innergård med pool och stort soldäck, bokningsbar poolbil, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, varmgarage med lediga platser och mycket mer!
Denna bostad måste upplevas på plats! Välkommen att kontakta mig för mer information.
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.