Gubbkärrsvägen 29N 4tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29N 4tr

UNDERBAR TERRASS I SÖDERLÄGE HÖGST UPP I HUSET!

Såld

UNDERBAR TERRASS I SÖDERLÄGE HÖGST UPP I HUSET!

Mycket smakfullt renoverad 1,5:a med unik fantastisk terrass högst upp i huset! Ett oslagbart läge med utsikt över trädtopparna i söder. Här erbjuds ett nyrenoverat stambytt badrum (2017), nyrenoverat kök (2019) med diskmaskin, induktionshäll, ugn, högskåp och rostfri kyl/frys. Generöst och socialt vardagsrum samt avskild sovdel med
klädkammare.

Föreningen har i närtid gjort alla stora renoveringar så som stambyte, el, tak, fönster, bergvärmeinstallation m.m. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bokrum, fräsch tvättstuga, motionsrum samt en övernattningslägenhet som håller på att färdigställas. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar (dold tillgång).

Nockebyhov är ett lugnt område med mycket grönska. Här går ni på några minuter ner till Mälarens klippor, Ängbybadet eller Judarn. I området finns matbutik med generös delidisk.

Från bostaden når ni 12:an, Nockebybanan med några minuters promenad som tar er till Alvik. Precis utanför huset går dessutom ett stort antal bussar som tar er till Brommaplan på ett par minuter och där gröna linjens tunnelbana sedan tar er in till city.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 1:a i perfekt läge!

Med vänliga hälsningar Noomi Unéus, Svenska Mäklarhuset
Bromma

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.