Follingbogatan 28 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 28

Våningskaraktär i fastighet från 30-talet - Generös takhöjd och 2 badrum!

Såld

Våningskaraktär i fastighet från 30-talet - Generös takhöjd och 2 badrum!

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga. I 30-tals fastighet hittar ni denna våning disponerad på 4 rok. Här erbjuds ca 3,10 m i takhöjd, stora, vackra fönster med djupa nischer samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard och till utseendet dras tankarna snabbt till ett inredningsmagasin. Solid och trevlig förening med garage, biorum, bastu, tillgång till övernattningslägenhet och mycket mer. Här bor ni med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén och direkt närhet till skolor & förskolor, grönområden, matbutiker, gym och kommunikationer. En lägenhet som måste upplevas på plats!

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Ett fräscht gym ligger precis utanför porten. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa nu inte chansen att flytta in i en av områdets finaste lägenheter.
För mer info, kontakta mäklaren Linnea Ragnevad på 070 948 88 99 eller mail linnea.ragnevad@smh.se

Visa mer
Slutpris

5 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.