Minnebergsvägen 5, 1tr Bromma / Traneberg
Bromma / Traneberg

Minnebergsvägen 5, 1tr

Trea i gavelläge med dubbla balkonger i skuldfri förening med låg avgift!

Såld

Trea i gavelläge med dubbla balkonger i skuldfri förening med låg avgift!

Äntligen en trea i en av Brommas få skuldfria föreningar med låg avgift! Sällan kommer en sådan här bostad ut med välplanerad planlösning med dubbla balkonger i perfekt väderstreck. Balkongerna är belägna i sydväst resp. sydost vilket ger bästa möjliga solläge där ni kan njuta av många soltimmar! Bostaden har en mycket social planlösning med en trivsam öppning mellan kök och vardagsrum. Då bostaden är belägen på gaveln av huset ger den ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. En bit ifrån de sociala ytorna finns de två sovrummen och badrummet. Köket är ett påkostat och vältilltaget kök från Ballingslöv med vackra skåp som ger mycket bra förvaring i form av både högskåp, överskåp och underskåp. Här finns även integrerad diskmaskin, kyl/frys, spis och ugn. Badrummet är stambytt 2005.

Brf Stubinen 3 är en mycket stabil förening med oerhört god ekonomi. Föreningen är helt skuldfri och har dessutom fonder som tillgångar. Tack vare föreningens goda ekonomi har bostaden en mycket låg avgift där även bredband ingår i avgiften vilket ger en utav de lägsta avgifterna i området per kvadratmeter. Föreningen har en riktigt fin uteplats med grillmöjligheter som kan nyttjas av medlemmarna.

Traneberg är ett mycket naturskönt område med närhet till badplats, promenadstråk, natur men också en kort promenad till Alvik, tunnelbanan och närservice. På bara några minuter tar ni er till Stockholm centrum. I närområdet finns även Coop Minneberg om man behöver handla.

Missa inte denna mycket trevliga bostad!
Boka in er på visning via Smh.se invid visningstiderna.

Visa mer
Slutpris

5 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.