Gubbkärrsvägen 29T 3tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29T 3tr

Ljus och luftig 3:a i fint läge med utsikt åt två håll med närhet till Mälaren!

Såld

Ljus och luftig 3:a i fint läge med utsikt åt två håll med närhet till Mälaren!

Ljus och luftig 3:a i fint läge med utsikt åt två håll, dels skogsparti och dels takåsar. Bostaden erbjuder 50tals-kök, matdel, sovrum, hall, balkong i ostört söderläge och stambytt och renoverat badrum med golvvärme.

Till lägenheten hör ett förråd på ca 8kvm på vinden ovan bostaden med snedtak.

Föreningen har i närtid gjort alla stora renoveringar så som stambyte, el, tak, fönster, bergvärmeinstallation m.m. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bokrum, fräsch tvättstuga, motionsrum samt en övernattningslägenhet som håller på att färdigställas. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar (dold tillgång).

Nockebyhov är ett lugnt område med mycket grönska. Här går ni på några minuter ner till Mälarens klippor, Ängbybadet eller Judarn. I området finns matbutik med generös delidisk.
Från bostaden når ni 12:an, Nockebybanan med några minuters promenad som tar er till Alvik. Precis utanför huset går dessutom ett stort antal bussar som tar er till Brommaplan på ett par minuter och där gröna linjens tunnelbana sedan tar er in till city.

Missa inte denna unika 3:a i lugna Nockebyhov!

Varmt välkomna på visningarna!
Mvh Noomi Unéus
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.