Follingbogatan 12, högst upp Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 12, högst upp

Välplanerad 2rok högst upp med balkong mot Klockhusparken!

Såld

Välplanerad 2rok högst upp med balkong mot Klockhusparken!

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga, helt unik i sitt slag!
I denna vackra 30-tals fastighet finner du detta toppmoderna och påkostade boende högst upp i huset. Här erbjuds ca 2,95 m i takhöjd, stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp, samt balkong med eftermiddags- och kvällssol. I denna lägenhet erbjuds fina påkostade smakfulla materialval som ger en hög standard. Ett ljust och luftigt vardagsrum med optimal planlösning och majestätisk takhöjd, ett väl tilltaget sovrum, toppmodernt badrum, stilfullt kök samt balkong som vetter in mot vackra Klockhusparken.

Här bor ni i en välskött förening med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén. Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa inte denna bostad, kontakta gärna mig för mer info!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.