Spångavägen 16 2tr Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Spångavägen 16 2tr

Härlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med närhet till Brommaplan!

Såld

Härlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med närhet till Brommaplan!

Härlig gavel-tvåa med möjlighet att göra om till trea! Här bor ni i centralt läge med närhet till Brommaplan med all kommunikation och dagligvaruhandel. Bostaden har en mycket bra planlösning som går att ändra efter önskemål tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck. I köket finns gott om plats för ett matbord för 4-6pers. Möjlighet finns att öppna upp mot vardagsrummet. Vardagsrummet är i dag rymligt och luftigt tack vare fönster i två väderstreck. Här finns även möjlighet att göra ett ytterligare sovrum. Sovrummet är vältilltaget och rymmer både dubbelsäng och garderober.

Brf Flossamattan 32 är stor förening med stora renoveringar gjorda i närtid. Föreningen har även 13 hyresrätter kvar vilket är en dold tillgång, samt 8 lokaler. Till lägenheten hör ett förråd i källaren på ca 8 kvm.

Mysigt område med koloniområde, grönområden och naturreservat (Judarskogens, kyrksjölöten), tunnelbanan på 400 meters avstånd och Brommaplan med matbutik, gym, restauranger, vårdcentral och apotek.

Då säljaren inte bor i bostaden är upplysningsplikten begränsad vad gäller tex. funktionen utav vitvaror.

Varmt välkommen på visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 810 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.