Bromma / Traneberg

Hallebergsvägen 23 3tr

Perfekt trea högst upp i gavelläge med fungerande öppen spis!

SÅLD

Perfekt trea högst upp i gavelläge med fungerande öppen spis!

Äntligen en riktigt härlig trea i perfekt läge med öppen spis! Bostaden har en härlig balkong och är belägen högst upp i huset. Gavelläget ger fönster i tre väderstreck med ett underbart ljusinsläpp. Här finns också väldigt vackra tidstypiska detaljer såsom en vacker originalparkett med fiskbensmönster i vardagsrummet och kolmårdsmarmor i hallen med golvvärme. Tack vare gavelläget ges en optimal planlösning med två generösa separata sovrum med garderobsförvaring och samtidigt en större öppning mellan kök och vardagsrum som skapar sociala ytor för umgänge. Balkongen i det höga läget är också placerad perfekt invid vardagsrummet.

Föreningen har en stabil ekonomi och aktiv styrelse. Föreningen äger marken, har dels en hyresrätt och en hyreslokal som dold tillgång. Föreningen har dessutom en låg belåning på endast 5355kr/kvm. Planer finns på att göra om lokalytan i andra änden av huset till bostadsrätter för ytterligare intäkter till föreningen, där bygglov är inskickat.

Till bostaden hör ett förråd i källaren på ca 3kvm.

Området kring Hallebergsvägen är grönt och lummigt med en vacker utsikt. Här bor ni med 400meter till badplatsen och 600m till tunnelbanan vid Alviks station. Vid Alvik finns också tvärbanan, bageri, apotek, ica, bank, restaurang och mycket mer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

6 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.