Beckomberga allé 12 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 12

Välplanerad 4rok med härlig inglasad balkong!

Såld

Välplanerad 4rok med härlig inglasad balkong!

I skyddat läge finner ni denna härliga lägenhet som genomgående erbjuder en hög standard. Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp, flera sovrum och en fantastisk inglasad balkong. Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober och en stor klädkammare. Otroligt solid och populär Brf med god trivselkänsla. Här finns ett stort vindsförråd, tillgång till parkeringsplatser, samt cykelförråd/barnvagnsförråd på entréplan. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppetider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden.
Med vänliga hälsningar, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.