Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 12

Välplanerad 4rok med härlig inglasad balkong!

Välplanerad 4rok med härlig inglasad balkong!

I skyddat läge finner ni denna härliga lägenhet som genomgående erbjuder en hög standard. Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp, flera sovrum och en fantastisk inglasad balkong. Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober och en stor klädkammare. Otroligt solid och populär Brf med god trivselkänsla. Här finns ett stort vindsförråd, tillgång till parkeringsplatser, samt cykelförråd/barnvagnsförråd på entréplan. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppetider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden.
Med vänliga hälsningar, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 98 kvm
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 5, hiss finns
 • Avgift: 5 665 kr inkl. värme, VA och bredband.
 • Förening: Brf Äppelblomman i Bromma
 • Byggnadsår: 2009-2010
 • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Beckomberga allé 12

 • Inglasad balkong
 • Välplanerad
 • Lugnt läge
 • Sociala ytor
 • Exklusivt kök

Kök

Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående vita ytskick, vitt stänkskydd samt en snygg stenskiva som skapar en lyxig känsla. Inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin, fullstora kyl & frys samt gott om förvaring.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och välplanerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här flyter de sociala ytorna ihop och du kan fritt möblera med större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och matbord för upp till 6 personer. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Utgång till den inglasade balkongen på ca 8 kvm.

Visa mer

Balkong

Från vardagsrummet når ni ut till den inglasade balkongen på ca 8 kvadratmeter. Utsikt över lugn innergård med lekplats. Balkongen går att "öppna upp" helt om man så vill, skönt speciellt under de varma sommardagarna. Föreningen tillåter även grillning på balkongen.

Visa mer

Sovrum 1

I det stora sovrummet finns ett härligt fönsterparti i söderläge. Ljusmålade väggar och en fin ekparkett ligger på golvet, samt gott om plats för en dubbelsäng. Förvaringen är inget problem tack vare en stor klädkammare, som även kan nyttjas som ett extra förråd.

Visa mer

Sovrum 2

De första av de mindre sovrummen som är rymligt och ljust. Här finns plats för säng, garderob eller skrivbord. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 3

En av de mindre sovrummen på ca 9-10 kvadratmeter. Det innehar ett stort fönster som ger ett trevligt ljus. Ljusa väggar samt ekparkett på golvet. Rummet går lika bra att nyttjas som kontor, alternativt en kombination av sovrum och kontor om man så vill.

Visa mer

Badrum

Modernt och helkaklat badrum. Duschörna med badkar, handfat och överhängande spegel. Utrustat med golvvärme, Tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk samt badrumsskåp med förvaring.

Visa mer

WC

Trevlig gäst-wc med klinkergolv, wc och handfat.

Visa mer

Hall

Här välkomnas du hem av en rymlig och ljus entré med tillhörande avhängning. Här börjar den fina ekparketten som sedan är genomgående i hela bostaden.

Visa mer

Förening

Brf Äppelblomman stod klar för inflyttning under 2009 och 2010. Föreningen består av totalt tre hus belägna på Beckomberga allé 12, 16 och 20 och omfattar totalt 57 bostadsrättslägenheter. Friköpt tomt. Föreningen innehar 46 parkeringsplatser.
Gemensamma utrymmen: Föreningen har gemensamt källsorteringsrum samt cykel- och barnvagsförråd i varje fastighet. Till varje lägenhet finns ett vindsförråd om ca 2,5 kvm.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,0529 %
Andel av årsavgift
2,05296 %

Föreningen

Namn
Brf Äppelblomman i Bromma
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
57 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägandeskap godkännes, minimun ägarandel 10%.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Äppelblomman är en äkta bostadsrättsförening som stod klar för inflyttning under 2009 och 2010. Föreningen består av totalt tre hus belägna på Beckomberga allé 12, 16 och 20 och omfattar totalt 57 bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken. Gemensamma utrymmen: - Föreningen har gemensamt källsorteringsrum samt cykel- och barnvagnsförråd i varje fastighet.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, VA och bredband.
Tv och Bredband
- Stockholms stadsnät levererar bredband till föreningen vilket möjliggör kabel-TV och IP-telefoni. Respektive medlem väljer vilken av leverantörerna Viasat och Sappa som man vill teckna abonnemang hos. Om inget abonnemang tecknas kan man välja att streama över bredbandet på valfria appar. - Kostnaden för bredbandet ingår i månadsavgiften. Eventuell kostnad för appar står medlem för. Kabel-TV ingår inte men kan köpas av respektive medlem enligt ovan.
Parkering
Garage-och parkeringsplatser: - Föreningen innehar 46 parkeringsplatser. - En plats utan el kan man hyra för 350 kr/mån. - En plats med el kan man hyra för 590 kr/mån + tillkommande förbrukning. - I dagsläget är det ett par stycken som står i kö (kontrollerat 2021-11-07).
Övrigt
- Besök gärna föreningens hemsida: www.appelblomman.bostadsratterna.se.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten: 2013: Energideklaration 2014: Stamspolning 2015: Byte från stenplattor till gummiasfalt kring sopkasuner 2015: OVK 2016: Målning av hussocklar 2016: Montering av ny förvaringslösning för cyklar i samtliga cykelförråd 2016: Slutjustering av balkonginglasningar 2018: Radonmätning 2018: Stamspolning 2018: Upprustning av källsorteringsrum 2019: Underhåll av parkeringsplatsen 2020: Ommålning av trapphus & komplementhus Kommande renoveringar-och underhållsarbeten: - Det finns inga större renoveringar planerade i dagsläget (kontrollerat 2021-11-07).

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2009-2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 500 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Notera att driftkostnader endast är uppskattade och kan variera.
Energideklaration
Utförd 2013-09-16
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2013-09-16

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.